Ασφάλεια

 

Η δέσμευσή μας για την προστασία του προσωπικού, των εγκαταστάσεων και των εμπορευμάτων των πελατών μας επιβεβαιώνεται από τις επενδύσεις τόσο σε μέτρα Πυροπροστασίας και Πυρόσβεσης όσο και στην επιλογή του κατάλληλου τεχνολογικού εξοπλισμού cctv.


Πιο συγκεκριμένα:

 

fire safetyΠυρασφάλεια – Μέτρα Πυροπροστασίας

Η αποθήκη είναι διαμερισματοποιημένη σε 2 ανεξάρτητα πυροδιαμερίσματα ενδιάμεσα των οποίων έχει τοποθετηθεί ειδικό πυράντοχο υλικό.

Η πυρόσβεση περιλαμβάνει μόνιμο υδροδοτικό δίκτυο (sprinklers) και αυτόνομο δίκτυο τροφοδοσίας Πυροσβεστικών Φωλιών ,με  2 ανεξάρτητα μεταξύ τους αντλιοστάσια πυρόσβεσης . Το κάθε ένα από τα αντλιοστάσια πυρόσβεσης διαθέτει μία δεξαμενή  χωρητικότητας 60 κυβικών μέτρων νερού (σύνολο 120 κυβικά) και από αυτά  ξεκινούν ανεξάρτητοι αγωγοί για το δίκτυο κάθε πυροδιαμερίσματος και το δίκτυο κάθε αποθήκης.
Σε όλες τις κτιριακές εγκαταστάσεις υπάρχει εκτεταμένο αυτόματο σύστημα  πυρανίχνευσης , χειροκίνητα μπουτόν πυρκαγιάς, φωτιστικά ασφαλείας και πυροσβεστήρες χειρός.
Η φόρτιση των συσσωρευτών των ανυψωτικών μηχανημάτων γίνεται σε θέσεις που προβλέφθηκαν από τον επιβλέποντα  μηχανικό και βρίσκονται εκτός της αποθήκης.

 

securityΤεχνολογικός εξοπλισμός – CCTV

Οι κάμερες ασφαλεία ς αποτελούν στη σημερινή εποχή απαραίτητο εργαλείο  τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Η GR SAMSON έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος στην προστασία των εμπορευμάτων των πελατών της έναντι κλοπής. Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ή αλλιώς cctv είναι ένα σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής εικόνας και ήχου. Αποτελείται από τις κάμερες που τοποθετούνται σε διάφορους χώρους που θέλουμε να επιτηρήσουμε και τη συσκευή καταγραφής.

Χρησιμοποιώντας ένα σύστημα παρακολούθησης τελευταίας τεχνολογίας cctv πετυχαίνουμε να εποπτεύουμε τον χώρο μας ή ακόμη να ανατρέχουμε σε προηγούμενες καταγραφές ώστε να εντοπίσουμε κάποιο περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα ακόμη και ημέρες πριν.