Εταιρική Ταυτότητα

Τα τελευταία χρόνια η GR SAMSON έχει εξελιχθεί από έναν απλό μεταφορέα σε έναν πολύτιμο συνεργάτη, που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Logistics.
Η πολυετής εμπειρία στο χώρο, μας καταξίωσε ως τους πλέον ειδικούς στα θέματα των μεταφορών και διαχείρισης των εμπορευμάτων για λογαριασμό τρίτων. Η εκτίμιση των πελατών μας, που μας έφερε πρώτους στις προτιμήσεις τους, επιβεβαιώνει την καλή φήμη για την οποία εργαζόμαστε αδιάκοπα πάνω από 30 χρόνια.
Η προσήλωση στην ποιότητα της δουλειάς μας, το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό, η βαθιά γνώση και ο επαγγελματισμός ,έφεραν καρπούς.
Με αμείωτη διάθεση και μεράκι, συνεχίζουμε την ανάπτυξιακή μας πορεία, δίνοντας ακόμα πιο μεγάλη προσοχή στις ανάγκες των πελατών μας και εξασφαλίζοντας μέσα από ακόμα μία πιο εντατική και συντονισμένη προσπάθεια μας, να ικανοποιήσουμε όλες  του τις επιθυμείες και ανάγκες.

Η Φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας το τρίπτυχο:

Ποιότητα εξυπηρέτησης

Ανταγωνιστικό κόστος
Αξιοπιστία

 

 

Μέσα από σύγχρονες υποδομές, επενδύσεις  στην τελευταία τεχνολογία και κυρίως με το έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό μας, η GR SAMSON μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας και να προσφέρει συμφέρουσες και αξιόπιστες λύσεις, προσαρμοσμένες στα δικά σας μέτρα.

 

Στόχος μας είναι να χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας και μέσα από αυτήν τη σχέση, να γινόμαστε αληθινοί συνεργάτες και συνοιδοιπόροι, έχοντας κοινό στόχο ο ένας  την επιτυχία του άλλου.

Όραμα μας, οι εταιρίες που μας εμπιστεύονται και βασίζουν την λειτουργία τους στις υπηρεσίες μας, να καταφέρουν να επικεντρώνουν την ενέργειά τους στη δουλειά τους χωρίς  να ανησυχούν για το πού βρίσκονται τα εμπορεύματα τους.

Να είναι πάντα σίγουροι για την άμεση παραλαβή  και την συνεπή και ασφαλή μεταφορά τους.

 

 

Μέσα από την εμπιστοσύνη αυτή οραματιζόμαστε τη δημιουργία μιας ισχυρής συνεργατικής σχέσης σε επαγγελματικό, αλλά και κυρίως σε ανθρώπινο επίπεδο.

Αυτή είναι για μας η μεγαλύτερη ανταμοιβή!